Supersnelle PaasKwis

Vorig jaar heb je al mee kunnen doen met de SuperSnelle Quarantaine Kwis. Nu, na bijna een jaar en met de vooruitzichten op toch wat versoepelingen en mogelijkheden om elkaar weer Live te treffen moet er natuurlijk wel weer even geoefend worden!

Daarom 3 april 2021 op 19:30 uur de SuperSnelle PaasKwis! De vragen worden in acht ronden in een lekker tempo op je afgevuurd en aan jou om zo snel mogelijk het antwoord op de antwoordformulieren in te vullen. Je krijgt per ronde 10 vragen die je (normaal gesproken) redelijk snel uit je hoofd kunt beantwoorden. Na de 10 vragen krijg je even de tijd om je vragen na te lopen en het formulier in te zenden. De inzending met de meeste vragen goed en de snelste tijd, is de winnaar van die ronde en natuurlijk hebben we een winnaar voor het algehele spel.
Speel het spel samen, want spelen met twee schermen (één voor de Livestream en één voor het invullen van de vragen) is aan te bevelen!

In het tijdperk van Corona zijn veel bedrijven (ook wij) financieel getroffen. Je speelt deze Supersnelle PaasKwis dus met name om de eeuwige roem….  

Wat moet je doen?

Je kunt je via onderstaande link bij ons aanmelden. Op de avond van de Kwis ontvang je ongeveer een half uur voor aanvang alle benodigdheden in je mailbox (check ook de spambox)
AANMELDLINK:
https://forms.gle/kzVznTBvrx2nt2Mn8

Aanmelden kan tot Zaterdag 3 april 18:45 uur!

Speel individueel of in een team.

Speel je het liefst in een team? Regel dan je digitale samenkomst zelf via je favoriete app!