Op locatie

In verband met het Corona-virus komen wij tot nader order niet op locatie in de "oude" format. Pas wanneer u ons kunt ontvangen binnen de richtlijnen van het RIVM, komen wij graag bij u langs!

Je kunt een pubquiz bijna overal en voor elke gelegenheid organiseren. In de kroeg, voor verjaardagen, jubilea, vrijdagmidagborrels, personeelsfeesten, vrijwilligeravonden en nog veel meer! De kwissen koop je online bij ons, maar als je zelf mee wilt doen, is het misschien nog wel leuker om ons in te huren! Wij nemen de presentatie van je over! Wij komen naar de door jou aangewezen locatie, nemen kwis, beamer, geluid en scherm mee en zorgen voor alle andere materialen! Jij zorgt dus alleen voor de locatie, de deelnemers en eventuele prijzen voor de winnaar(s)!
Binnen een straal van 30 kilometer zijn de reiskosten vrij, de presentatie is afhankelijk van de grootte van jouw evenement (aantal deelnemers). Wil je vooraf weten waar je qua kosten aan toe bent, stuur dan even een bericht via het contactformulier!